,

Bohem Collection chic seramik boncuk kolye

500.00

Ürün tamamen el yapımı ve özel tasarımdır. Kırmızı çamur ile elle şekillendirme yöntemi ile yapılıp 900 derecede pişirildikten sonra seramiğin elbisesi diye nitelendirilen sırlama işlemi yapılarak ikinci kez 1040 derecede pişirilmiştir. 1 adet üretilmiştir.

Uygunluk: 1 adet stokta

Teslimat ve İade:

Teslimat; Ürününüz 1-3 iş gününde kargoya verilecektir.Kargo firmasına teslim edildikten sonra, mesafelere göre teslimat süresi değişim göstermektedir. Ürününüz kargoya verildikten sonra kargo takip numaranız sizinle e-mail olarak paylaşılacaktır.

İade & Değişim; Siparişinizin size ulaştığı günü takip eden 14 gün içerisinde aşağıda yer alan kriterler çerçevesinde iadesini ya da değişimini gerçekleştirebilirsiniz. İade talebinizin kabul edilmesi için gönderilen ürünün kullanılmamış, zarar görmemiş olması gerekmektedir. Eğer ürünü teslim aldığınız sırada ürünün kargoda hasar görmüş veya defosu olduğunu kargoyu teslim eden kurye eşliğinde paketi açtıktan sonra fark ederseniz, kuryenin hazırlayacağı tutanakla birlikte bize aynı gün içerisinde ürünün resmini gönderdiğiniz takdirde iadesini gerçekleştirebilirsiniz. Ürünün teslimat tarihinden sonra gönderilen fotoğraflar kabul edilmeyecektir. Niteliği itibariyle iade edilemeyecek ürünlere (Tüketicinin istekleri veya ihtiyaçları doğrultusunda ona özel hazırlanan kişiselleştirilmiş ürünler veya hijyen açısından küpe tasarımları) değişim ve iade uygulanmaz.